Covid-19

Vanaf woensdag 19 mei 2021 zijn de regels m.bt. tot de binnenzwembaden versoepelt. Dit betekent dat ook wij weer mogen beginnen met trainen.
De trainingen zullen plaatsvinden op maandag, woensdag en vrijdag op de normale tijden. Dit is voor de junioren van 18.00 uur tot 19.00 uur en voor de senioren van 19.00 uur tot 20.00 uur.

Aangezien wij de trainingen veilig willen laten verlopen en ervoor willen zorgen dat iedereen optimaal gebruik kan maken van het zwembad zijn de onderstaande regels opgesteld.

  • De douches zijn gesloten voor gebruik. De kleedcabines mogen wel gebruikt worden. Wij adviseren alle zwemmers en trainers om thuis alle badkleding al aan te trekken.
  • Toeschouwers zijn niet welkom. Ouders wordt dringend verzocht buiten de accommodatie te wachten.
  • Alle zwemmers van 13 jaar of ouder zijn verplicht om een mondkapje te dragen tot ze zich gaan omkleden en na het omkleden dienen zij het mondkapje weer op te houden tot ze bij hun tas hebben weggezet. 
  • Tijdens het zwemmen dienen volwassen zwemmers 1,5e meter afstand tot iedereen te bewaren. Jongeren onder de 18 jaar mogen tijdens het sporten binnen 1,5e meter van elkaar komen. De afstand van 1,5e meter dienen zij echter tot een volwassene wel te houden!

Veel zwemplezier!

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met een van onze trainers of doormiddel van een mail naar info@becha.nl