Nieuwsbrief nummer 13

Inhoud
 Jaarvergadering
 Officials gevraagd
 SponsorKliks
 Wist u dat

Clubkampioenschappen Becha 2015
Zondag 22 maart was het weer zo ver: Zwemvereniging Becha organiseerde haar jaarlijkse Clubkampioenschappen. Met ruim 30 zwemmers, jong en oud, werd er hard gezwommen om persoonlijke tijden te verbeteren. Goed nieuws: dat is in de meeste gevallen gelukt. Natuurlijk werd er gestreden om de felbegeerde wisselbekers voor de clubkampioenen. Na alle wedstrijden, werden de punten bij elkaar geteld en deze keer gingen de wisselbekers naar:

Maud Meijers: Meisjes tot 13 jaar
Coen Keulen : Jongens tot 13 jaar

Safira Deckers: Meisjes vanaf 13 jaar
Joshua Kurvers: Jongens vanaf 13 jaar

Familie estafette: Familie Brokking

Centraal tijdens onze clubkampioenschappen stond de gezelligheid en de spannende, maar vriendschappelijke strijd tussen de verschillende deelnemers. De familie estafette is altijd een hoogtepunt tijdens de clubkampioenschappen: Papa’s en mama’s doken mee het water in. Daarna vond meteen de prijsuitreiking plaats met veel medailles en voor iedereen een welverdiende oorkonde.
Hopelijk doen er volgend jaar nog meer deelnemers mee dan dit jaar.
De uitslagen zijn te zien op www.becha.nl

Jaar vergadering
De jaarvergadering voor 2015 staat gepland op 8 april om 20.30 in De Haamen. Het is een ledenvergadering. Wij hopen op een grote opkomst van zwemmers en/of hun ouders. We bespreken daar met elkaar de clubactiviteiten van het afgelopen jaar en het komende jaar. Ook het meedenken met het beleid word op prijs gesteld.
Komt allen!
Officials gevraagd
Voor het jaar 2015 hebben we nieuwe officials nodig. Wie wil zich hiervoor aanmelden? Heeft u interesse? Stuur een mail naar info@becha.nl
Waarschijnlijk start de nieuwe cursus in september 2015 in Stein. Voor meer info: Rob Beekman.
Laatste competitiewedstrijd
De laatste competitiewedstrijd is gezwommen in Blerick. Iedereen was op tijd ondanks dat de klok 1 uur vooruit was gezet. Er waren veel zwemsters en zwemmers en als Becha waren we goed zichtbaar in ons blauwe t-shirt en zwarte broek. Ook werd er goed aangemoedigd door medezwemmers en ouders die in het bad aanwezig waren. GEWELDIG!!! Nu nog de uitslagen afwachten.

Wist u dat……
… de clubkampioenschappen weer heel gezellig waren
… er weer meer werd aangemoedigd dan vorig jaar
… we hopen dat deze tendens zich voortzet
… zondag 29 maart de laatste zwemcompetitie word gezwommen
… op zondag19 april een lente wandeling is georganiseerd
… u zich daarvoor kunt aanmelden voor 10 april